onsdag 7 december 2011

Snart.....

Ja som jag lääääängtar ... e ju snart JUL =))))) 
Har ont i hela kroppen o nackjävlen vill inte alls men INGET kan rubba min längtan till julen <3<3 Detta året blir det bara så bra, har ju min käraste vid min sida!


Dagens hälsoläge!


Ont som om man vore överkörd av en lastbil och stel. Gabapentinens jäkla biverkningar gör det heller inte lättare, har sluppit skallebanken nu MEN lugnorna känns som om de e fyllda med vätska och gör ont i liggande läge så ligga o vila längre än fem min blir det inte just nu.
Känner även av humöret och korkade tankar dyker upp lite då o då MEN jag har så mycket att vara lycklig över så de tankarna är bara flyktiga besökare och klappar mig sj på skallen att jag är så duktig på att "tänka rätt"......


Tänka rätt ja... hmm Är inte alls svårt egentligen för min del! Varje dag berättar min älsk att han älskar mig, ofta får jag höra att jag gör honom hel <3<3<3 Så hur svårt är det då att vara possitiv =))) Jag har fyra underbara barn som fyller mina dagar med allt möjligt mellan himmel o gjord, visserligen har den äldsta av dem bestämt sig för att göra sin mamma irriterad men det går över det med. Han fick vackert lämna sin mobil hemma idag! (grrr ilskem mamma)


Fannies hälsa!
Ja den är som den är! Tröttheten bara slår på lite då o då och hon slocknar som en fura rakt upp o ner efter ansträngt sig! Sockerdepån är fortfarande nästan obefintlig, men blåsljudet på hjärtat var det ingen fara med och lät/slog som det skulle =)) SKÖÖÖNT var det att få veta! DOCK ville hjärtspecialisten att man gör ett ultraljud för o utesluta allt för han mena på att hennes trötthet kunde även bero på ett hål i förkammaren men var inget han trodde för då slår hjärtat lite o otakt men det gör inte fannies! Men blir skönt o ha ultraljudet gjort med så man kan utesluta hjärtat helt =))) Jag TROR att Fannies anfall beror på sockert o inget annat för även det kan ju ge trötthet, det vet man ju själv om man inte äter som man ska på flera timmar! Skillnaden mellan Fannie o vanliga barn är att hon bränner ut sitt socker på en timme eller två så hon bör äta varannan timme!
Men just nu e hon precis så underbart frisk som hon kan vara =)) <3<3


Hmm vad mer....
Jo har övertalat älsken att köpa granen lite tidigare detta året hihihihi han slänger ju ut den direkt efter nyår så nu tänkte ja hinna njuta av den lite mer hehe :P Blev lite disskusioner igår om vart den ska stå så kommer vi inte överens så blir det TVÅ granar hahaha o då kan älsken köpa sina jäkla lysande kottar o ha i SIN gran ASG!!!


Nä nu ger mina händer upp så sayonara


PS kör försiktigt för nu e halkan här ni som ger er ut på vägarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar