onsdag 9 februari 2011

ännu en dag

Till ända...


Jo men det blev en bra dag som jag sa. Onsdagar är sköna dagar! För det mesta i alla fall!
Några samtal av några som betyder väldigt mycket för mig gjorde dagen ännu bättre. Ett kanske lite mer än de andra ;) hehe Jag är inte så svår att glädja :)


DOCK blev kvällens samtal inte så roligt :( Sänder så många styrkekramar jag bara kan till dig "mommo" Gittan och hoppas det inte är allvarligt och att du får komma hem från sjukan i morgon redan. <3


Tackar min bror också för hjälpen. Nu kommer jag till jobb en period till vilket är gott att slippa oroa sig för!


Som vanligt är Fannie fortfarande uppe trots att jag väckte henne efter sovit trekvart bara så i morgon får hon en halvtimme bara till middagslur! Skam den som ger sig men hon är ju så trött efter dagis eftersom hon sover så lite på natten så är för hennes bästa jag trilskas på kvällen att hon ska sova. (Fast jag kunde nog vara lite mer bestämd hehe ger mig för hennes goa smile)


Ikväll har det varit huset fullt av Alex och hans kompisar men har inte hört ett ljud av dem och fick hämta Nikkie och Fannie när det var dax för nattning (jo Fannie är fortfarande uppe ska natta henne vid sju redan så lyckas jag lagom till elva kanske hahaha)
Och nu sitter jag med en kopp nykokat kaffe och väntar på att Bella ska komma hem.


Ja mina älskade vänner ni vet var jag FINNS om/när ni behöver och det är dygnet runt!!!
Maria, Madde och Linda ni ska se att allt blir bra och att "mommo" e hemma i morgon och dricker kaffe! :) Bara att ringa om ni vill och när ni vill!


Bamselamsekramar och sov gott alla! <3

2 kommentarer:

  1. tack gomman du e bara bäst .. dig kan man ringa till o prata av sig om va som helst.. tack för att du finns snäckan o håll igen tårarna nu för detta är bara ren FAKTA älskar dig snäckan hörs i morgon.. puss o kram o sov gott

    SvaraRadera