torsdag 24 februari 2011

Gonatt :(

Trots mina försök att vara glad för helgen närmar sig så funkar det inte.. JÄVLA SKITDAG rent ut sagt!!
Var precis jag hann med bussen hem idag för att komma hem till idiotröra, sen upptäcker jag att där e trubbel med lönen (men det löste sig), SEN har veterinären tid först nästa vecka eftersom det inte är AKUT, Sen small en proppjävel och hittade inte vilken det var förrän jag bytta nästan alla för att nu upptäcka att strömmen funkar bara i halva storarummet :( OCH ovanpå detta så har jag klabbat med Internet och fått installera om tre gånger för en jävla uppdatering! OCH sen .... och sen... och sen... ja allt för mycke just nu. Önskade mig en famn att krypa in i! :'( Men men skit samma... orka bry sig!

Har tappat intresset helt och hållet för ALLT just nu och jag kan bara hoppas att detta humör släpper tills i morgon annars kan jag lika bra jobba och sen sova tills det är måndag igen!
Vet inte riktigt men känns som man kämpar röven av sig i alla lägen och tvingar undan sitt egna för att få allt att funka för att sen upptäcka att inte en jävel bryr sig. Så VARFÖR ska ja då bry mig? Fixar o donar men för vem?

Man kanske skulle satsa på att bli en egotrippad BITCH som endast tar hänsyn till sig själv? Kunde bli den nya stilen hahahaha
Ajjaa detta går nog och sova bort annars får jag väl ställa in helgens planer!

Sura kramar

2 kommentarer:

  1. men lilla gumman.. glöm inte att du kan slå mitt mobil nr o får gapa o skrika av dig bäst du vill.. när som helst.. puss o kram o hoppas på att du är på bättre humör i morgon.. älskar dig mahia.. coconut.. :P :D

    SvaraRadera
  2. ASG coconut det var inte igår man hörde det =D
    Jo ja vet hihi e bara dålig på o lyfta luren jue!

    Love ya miss ya

    SvaraRadera